Menü

24 Mart 2011 Perşembe

Hmm ilk blog.... Ne desem, ne demesem ?

Yani şu an yediğim halt tam bir salaklık ama neyse... 3 saat sonra önemli bir sınavım var ve ben bir blog açtım (Açana kadar tabi yok isimdi yok resimdi yok şuydu ooofff...). Neyse açtım bitti oh...
Dünyadaki milyonlarca blogger gibi benim de söyleceklerim var. Baştan konsepti söyleyeyim de seni açmıyorsa bu konular yollarımız ayrılsın.

Gelecek bilmem kaç ayda/yılda bahsedeceğim muhtemel konular şöyledir efendim:

I-Gay. Evet gay. Gerçekten gay. Ama tabiiii çok geniş bir konu olduğundan(!) ben daha çok sosyal açıdan yaklaşacağım. Ne gibi mi ? Şu toplumda artık bıktığım laflardan, düşüncelerden, gay olup da sapıtanlara sitemimden, gay olmayıp da gaylik üstüne sapıtanlara sitemimden, bir de gay olmayı olması gerekenlerden çıkarıp saçma sapan yerlere getirenlere olan balgamlı nefretimden. Açmadıysa seni başka bloglara anacım...

II- Müzik, sinema, oyun (evet baya bilgisayar oyunu falan), okul (üniversite), etkinlikler zırt pırt. Sakın eh tabi şaşırmadım gaysin yani bokunuzun ilgi alanı aynı gibisinden stereotype laflar etme!!! (Stereotype maalesef Türkçe karşılığı olmayan bir zımpırtı. Toplumda bir grup ya da kişi ile ilgili olan popüler düşünce demek). Etme çünkü dünyada gaylere hitap eden, saçma sapan hırt şeyler dışında çok birşey yok. Napalım yani futbol eşliğinde piyano mu çalalım farklı olmak için!

III- Çok kişisel olmamakla birlikte birçok insanın (büyük ihtimalle gayin) paylaştığı sorunlar, homofobi, dışlanmalar, saldırılar vb. akıl almayan saçma sapan kavramlardan bahsedeceğim.

Bu liste daha çok uzar ilerde.Şimdilik bu blogu neden okumalısın/okumamalısın demek için (tabi birde ilk blogun verdiği kıpır kıpır gençlik heyecanı dolayısıyla nihihihi :) ) yarattım.

Sevgili okuyucularım :P
Lütfen yorum bırakınız böylece tanışalım kaynaşalım ama sapıtmayalım!!!
Yani burda bahsettiğim o  akıl almaz şeylerden yapacaksan, gerçekten çok karşılaştım farklı ne yapabilirsin bilmiyorum.
O yüzden ne sen yorul ne ben sinirleniyim böyle geçinip gidelim.
Sınav yaklaştı lanet olsun !!!

1 yorum:

  1. Türkiye'de ve dünyada, birçok konu gibi artık gay'liğin de bir tabu, korku nesnesi olmaktan çıkıp araştırılması, irdelenmesi ve anlaşılması gerek. Böyle bir konu üzerine blog açtığınız için tebrikler. Yazılarınızın devam etmesi dileğiyle :)

    YanıtlaSil